Beste scootmobiel 2021

Beste scootmobiel 2021 gezocht? Er kan er maar één de beste zijn. Wat ons betreft is dit de IVA Z1000. Deze 3-wiel scootmobiel biedt een groot comfort en is optimaal qua veiligheid. De IVA Z1000 is uitgerust met een verstelbare captainseat en een accu met een actieradius van 40 km. U bent op zoek naar de Beste scootmobiel 2021 voor uw dagelijks vervoer in uw woon- en leefsituatie. De beste scootmobiel is de scootmobiel die veilig is, binnen uw budget past en voldoet aan uw eisen en wensen.

 

Beste scootmobiel 2021

De kosten van een scootmobiel lopen flink uiteen. Voor een prijs van ongeveer 570 euro koopt u al een opvouwbare Beste scootmobiel 2021: makkelijk mee te nemen, maar niet zo stevig. Een standaard 3-wiel scootmobiel kunt u kopen vanaf ongeveer 1500 euro. De prijs kan oplopen tot 3500 euro voor een scootmobiel met 4 wielen en een accu voor grote afstanden (grote actieradius). Iedere unieke situatie vraagt om een andere scootmobiel. Ontdek welke scootmobiel voor u de beste koop is. De uiteindelijke prijs hangt af van de soort behoefte, afmetingen in huis (als hij naar binnen moet), aanwezigheid van extra opties en wensen omtrent de bekleding van de Beste scootmobiel 2021 die u kiest.

Waarom heb je een scootmobiel nodig?

Wanneer iemand geen grote afstanden meer kan of wil afleggen, kan de mobiliteit in het geding komen. Samen met een ergotherapeut kan gekeken worden naar een goede oplossing. Steeds meer ouderen kiezen voor de Beste scootmobiel 2021. Het voordeel van een scootmobiel is dat iemand naar buiten kan blijven gaan, bijvoorbeeld naar de supermarkt of naar vrienden en familie. De zelfstandigheid blijft dankzij een scootmobiel behouden.

Scootmobiel. Al onze scooters zijn volledig nagekeken en worden thuis geleverd met garantie.
Tweedehands Scootmobiels voor elk budget. Gratis testen bij U thuis O468 324612

 

De Pride GoGo Elite Traveller Plus 4 opvouwbare scootmobiel brengt comfort en kwaliteit op hoog niveau. Deze scootmobiel is uitermate geschikt om mee te nemen op reis, omdat deze opvouwbare scootmobiel zeer licht is. Zelfs het accupakket is relatief licht te noemen. In enkele seconden is deze opvouwbare scootmobiel de demonteren of te monteren. Dit kan vrijwel iedereen, juist door het eenvoudige ontwerp.

Invacare comet Blauw

Beste scootmobiel 2021 € 2.250,00
GRATIS verzending
Invacare comet Blauw

Beste scootmobiel 2021 Scootmobiel Invacare Comet 4-wiel

De scootmobiel Invacare Comet 4 combineert veiligheid met comfortabel rijden, waarbij betrouwbaarheid voorop staat. Of het nu gaat om boodschapen doen of een uitdagende buitenrit, met deze snelle scooter kunt u met een gerust hart op pad. Door het samenbrengen van stoere outdoorcapaciteiten, ergonomie en een mooie vormgeving is de Invacare Comet 4 scootmobiel een uitstekende keuze voor al uw vervoerswensen.

Technische gegevens:

  • Snelheid: 15 km/h
  • Actieradius: 50-60 km
  • Maximale gebruikers gewicht : 160 kg
  • Vering:rondom voor veel rijcomfort
  • Totale lengte:  147 cm
  • Totale breedte:  66 cm
  • Totale hoogte:  129 cm
  • Totaal gewicht: 140 kg
  • Bodemvrijheid:   10 cm
  • Draaicirkel:     326 cm